ALGEMENE VOORWAARDEN LISA FABER BLOEMEN EN MEER

1.1 Deze Algemene Voorwaarden van Lisa Faber bloemen en meer zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen betreffende boeketten, droogbloemen en groendecoraties van Lisa Faber bloemen en meer.

1.2 Als u bestelt, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.

1.3 Lisa Faber bloemen en meer is gevestigd in Surhuisterveen. Het volledige adres is Lisa Faber bloemen en meer, De Dellen 27, 9231 CZ Surhuisterveen. Het e-mailadres is lisafaberbloemenenmeer@gmail.com. Het KvK-nummer is 64958752. Het btw-identificatienummer is NL855921626B01.

1.4 Als er vragen zijn over deze Algemene Voorwaarden, neem dan per e-mail contact op met Lisa Faber bloemen en meer.

ARTIKEL 2. OVEREENKOMST EN BESTELLING

2.1 Vanaf het moment dat u een bestelling plaatst, is er sprake van een bindende overeenkomst. Lisa Faber bloemen en meer verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Lisa Faber bloemen en meer de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra de betaling voldaan is, ontvangt u een e-mailbericht dat de betaling is geaccepteerd, hierbij zit een factuur (met vermelding van btw) en de details van de bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle boeketten, droogbloemen en groendecoraties zijn handgemaakt met natuurlijke materialen en kunnen dus iets afwijken van het afgebeelde exemplaar. Ook kan de kleur van het geleverde product door het fotograferen iets afwijken. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan nooit een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

ARTIKEL 3. BETALING EN BETAALMETHODEN

3.1 Betaling geschiedt via de webshop per iDeal of bank overboeking. Lisa Faber bloemen en meer accepteert iDeal-betalingen via diverse banken.

3.2 Uitsluitend door Lisa Faber bloemen en meer verstrekte cadeaubonnen kunnen worden gebruikt bij de betaling. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen geld.

3.3 Indien Lisa Faber bloemen en meer per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website
– en het gaat duidelijk om een vergissing – heeft Lisa Faber bloemen en meer het recht om die prijs aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld. Lisa Faber bloemen en meer zal in dat geval contact met u opnemen.

3.4 De prijzen van de boeketten en groendecoraties op www.lisafaberbloemen.nl zijn in euro’s, inclusief 9% btw, maar exclusief verzendkosten. De prijzen van de vazen zijn in euro’s, inclusief 21% btw, exclusief verzendkosten.

ARTIKEL 4. LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN GROENDECORATIES/DROOGBLOEMEN

4.1 De levertijd is 1-5 werkdagen.

4.2 De verzendkosten bedragen maximaal € 6,95 per pakket.

ARTIKEL 5. LEVERING

5.1 Alle bestellingen worden per post verstuurd.

5.2 Als het verkeerde afleveradres is opgegeven en daardoor extra kosten van ontstaan, brengt Lisa Faber bloemen en meer deze extra kosten bij u in rekening.

5.3 Lisa Faber bloemen en meer streeft er altijd naar de bestelling binnen de verwachte levertijd bij u te laten afleveren. Lisa Faber bloemen en meer is niet aansprakelijk voor vertragingen door postdiensten.

5.4 Tot en met het moment van levering draagt Lisa Faber bloemen en meer de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Lisa Faber bloemen en meer zal echter altijd al het mogelijke in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

ARTIKEL 6. RETOURNEREN/KLACHTENREGELING

6.1 U heeft het recht om de geleverde producten van Lisa Faber bloemen en meer binnen acht (8) dagen na ontvangst te retourneren. Lisa Faber bloemen en meer hoopt natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is en heeft u een klacht betreffende zichtbare gebreken aan het geleverde product, dan dient u
direct na constatering of in elk geval binnen 24 uur na ontvangst, per mail of telefoon dit bij Lisa Faber bloemen en meer te melden.

6.2 U stuurt het pakket in de originele verpakking terug naar: Lisa Faber bloemen en meer, De Dellen 27, 9231 CZ Surhuisterveen.

6.3 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor u.

6.4 Het bewijs dat het geleverde niet beantwoordt aan de overeenkomst dient door de consument geleverd te worden. Bij het ontstaan van kwaliteitsklachten dient de consument het product te tonen bij de bloemist en/of een foto met klachtomschrijving te sturen naar Lisa Faber bloemen en meer. Lisa Faber bloemen en meer heeft het recht de retourzending van beschadigde producten te weigeren, indien deze beschadiging niet veroorzaakt is door Lisa Faber bloemen en meer. Lisa Faber bloemen en meer zal in dat geval contact met u opnemen.

6.5 Restitutie van de betaalde prijs, exclusief verzendkosten, vindt plaats binnen acht (8) werkdagen na ontvangst en controle.

ARTIKEL 7. VERZORGEN

7.1 De groendecoraties/droogbloemen van Lisa Faber bloemen en meer zijn handgemaakt en bestaan uit natuurlijke materialen. Om ervoor te zorgen dat de producten lang mooi blijven is het raadzaam om ze niet op plaatsen te leggen of te hangen vol in de zon.

ARTIKEL 8. COPYRIGHT

8.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Lisa Faber bloemen en meer zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Lisa Faber bloemen en meer mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

ARTIKEL 9. PRIVACY

9.1 Lisa Faber bloemen en meer respecteert de vertrouwelijkheid van de door haar klanten verstrekte gegevens in overeenstemming met de geldende privacywetgeving, met name de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

9.2 De door de klant verstrekte gegevens worden door Lisa Faber bloemen en meer uitsluitend gebruikt om de door de klant bestelde producten te kunnen leveren en te factureren. De klant is verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

9.3 De op de factuur vermelde klantgegevens zijn onderdeel van de financiële administratie van Lisa Faber bloemen en meer. Die gegevens worden ook verstrekt aan het bedrijf dat de administratie van Lisa Faber bloemen en meer verzorgt
en waarmee Lisa Faber bloemen en meer een verwerkingsovereenkomst heeft gesloten waarin de vertrouwelijke behandeling van die gegevens is geregeld.

9.4 Lisa Faber bloemen en meer maakt gebruik van een veilige website en van beveiligde elektronische betaalmogelijkheden.

ARTIKEL 10. GESCHILLEN

10.1 Op elke overeenkomst en deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.
Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden d.d 23-10-2020